Enern-konseptet i Oppdal tilbyr i år enda et nytt og originalt konsept; hodelyktrennet NattEnern. Rennet arrangeres for første gang i år, den 3. februar. Starten går fra skianlegget Grøtsætra, og arrangøren tror på magisk kveldsstemning når deltakerne legger avgårde i mørket.

Det er fellesstart for både dame- og herreklasse, med start og målgang på Grøtsætra. Løypa er ca. 19 kilometer og er godt merket, men alle må gå med hodelykt. Fra start går løypetraséen i lett stigning mot Skaret, tilbake mot Rauhovden og deretter Grøtsætra igjen. Én drikkestasjon underveis og drikke i mål. Grøtsætra har åpen kafeteria. Daglig leder for enern, Margrete Blokhus, lover flotte uttrekkspremier.

-Vi oppfordrer dessuten deltakerne til å bruke Nattenern som en perfekt gjennomkjøring tre uker før Saltdalshytta Skienern 25. februar, sier Margrete til Turrenn.net.

PS! For barna arrangeres det skirenn i området rundt Grøtsetra, og Nattenern er også inne på terminlista til Telenorkarusellen (teller altså som poengrenn). Ordinære distanser etter aldersklasser. Premier til alle barn.

Nye ski til rennet? Sjekk ut FischersMadshus´og Rossignols nyheter for 2017.

 

Løypekart Nattenern. Kilde: Enern.com.

Starttider for NattEnern:

Poengrenn/barneskirennet: Kl. 18.30

Dame/herreklasse* fellesstart: Kl. 19.30

*Distanse dame- og herreklasse ca. 19 km.

Nummerutdeling fra kl. 18.00

Startkontigent voksen kr. 150,-. Engangslisens 13-25 år kr. 60,-/26+ kr. 150,-.

Påmelding kan skje til: info@enern.com helt frem til start.

 

Write A Comment