This post is also available in: English

Visma Ski Classics lanserer for neste sesong konseptet Ski Classics Challengers og synliggjør i større grad det eksisterende konseptet som Visma Ski Classics Pro Tour. Ranking basert på poeng fra rennene vil også inkludere mosjonister.

Visma Ski Classics skriver i en pressemelding at de nå introduserer konseptet Challengers, som skal gi flere arrangører mulighet til å bli en del av Visma Ski Classics-konseptet. Deltakerne i Visma Ski Classics Pro Tour kan delta også her for å samle ytterligere poeng og forbedre sin ranking.

Også åpent for mosjonister

Challenger-rennene vil promoteres på Visma Ski Classics sine nettsider, resultater vil lastes opp til Visma Ski Classics database og nettsider. Dessuten kan mosjonister opprette en konto, logge inn og blant annet sammenligne sin ranking med venner, naboer, m.m.

Challenger-rennene vil ha en minimumsdistanse på 30 km (Pro Tour har min. 50 km.) og vil inkludere både fristil og klassisk teknikk.

Starter allerede i mai

I følge informasjonen fra Visma Ski Classics vil Challenger-renn starte allerede 1. mai og slik sett kan det se ut som man tenker å også inkludere rulleskirenn.

Vi kommer tilbake med mer.

Write A Comment