Bor du utenfor Trondheimsområdet vil vi gjerne høre fra deg som vi bidra med tekst, bilder eller video til turrenn.net.

Turrenn.net ble startet for tre vintre siden og drives på frivillig basis av undertegnede fra hjemmebasen i Trondheim. Foreløpig er det skrevet og publisert nesten 400 sider/innlegg/poster forhåpentligvis til nytte for alle landets langrennsmosjonister.

Turrenn.net skriver om alt som kan være av interesse for langrennsmosjonisten, og mindre om det som er interessant for toppidrettsutøvere og TV-publikum.

Men vårt land er langt og vidstrakt og mye skjer utenfor rekkevidde for en travel trønder. Derfor ber vi deg som er interessert i langrenn, trening og natur og som vil bidra på dugnadsbasis (helt og fullt på egne premisser) om å sende en e-post til steffen@turrenn.net (eller ring 906 67 364) for å melde interesse. Du har helt sikkert en masse å bidra med fra ditt nærområde! Alt av tips om renn, interssante turrennløpere eller -grupper, klubber, utstyr; enten som ferdigskrevne saker med bilder eller konkret informasjon for videre oppfølging er av interesse.

Steffen R. L., red.

Vi høres!

Write A Comment