Hafjell Ski Marathon arrangeres 25. februar 2017, og for 5. året denne vinteren. Dermed når rennet sitt aller første jubileum. Gratulerer! Distansene er Hel- (44 km), og halvmarathon (22 km) i begge stilarter samt ungdomsklasse og familieklasse (13km). I tillegg kan man delta i trimklasse uten tidtakning på halvmarathon.

Hafjell Skimarathon 2015. Foto: Geir Olsen
Hafjell Skimarathon 2015. Foto: Geir Olsen

-Hva gjør man når (skøyte-)skiene (nye og dyre) er blitt «høvlet opp» i bakre del i kantene på grunn av isete føre? Levere inn til reparasjon? Slipe med sandpapir eller trenger man å gjøre noe i det hele tatt?


Sir Axel.


Delta i diskusjonen i forumet!

Premiebordet er som før bredt og rikholdig ved Hafjell Skimaraton, med blant annet Leve-prisen, spurtpriser og egne ungdomspriser. Vinneren av ungdomsklassen kan glede seg til både kontrakt med Swix, Madshus og Bliz. I tillegg får også 2. og 3. plassvinnerne avtale med Swix og Bliz!.

Traseen i Hafjell Ski Marathon går i lettkuppert terreng i Øyerfjellet med start og mål på Mosetertoppen skistadion. På den halve distansen er det to matstasjoner, og  på den hele distansen er det 5 matstasjoner.

Hafjell Skimarathon 2015. Foto: Geir Olsen
Hafjell Skimarathon 2015. Foto: Geir Olsen

For klassisk helmarathon er det sprintpriser på Pellestova.

Spennende startordning:

I Hafjell Ski Marathon har man slått sammen alle klassene på helmarathon: klassisk og skøyting, damer og herrer. Arrangøren oppgir at de beregner en historisk snittfart innenfor stilart og kjønn hvor startordningen blir bestemt etter det. Vinneren stikker av gårde med Leve-prisen, Levert av Levehytter til en verdi på kr 10.000,-. De som kommer på 2. og 3. plass får henoldsvis gavekort på kr 5 000,- og kr 2 500,-.

Nye ski til rennet? Sjekk ut FischersMadshus´og Rossignols nyheter for 2017.

Hafjell Ski Marathon hadde over 700 deltakere i alle klasser og distanser i 2016.

For mer informasjon og påmelding, klikk her.

Write A Comment