Fra Skarverennet 2017. Foto: Morten Knudsen.

Mandag neste uke åpner påmeldingen til Skarverennet 2018, og det lønner seg å sitte klar ved PC´n hvis du vil være med når toget går, bokstavelig talt.

Daglig leder i Geilo IL., Espen Nordby Andersen, forteller at på bakgrunn av de siste par års erfaringer kan de mest populære plassene (startnummer og togbillett) forsvinne i løpet av sekunder. Det gjelder spesielt togene fra Geilo til start fra Finse. Skarverennet har nemlig to ulike løyper man kan gå. Den lengste starter på Finse og er 37 km lang. Den andre starter ved Haugastøl og er 25 km lang. Begge ender opp i Ustadoset. -Det er løypealternativet fra Finse det er aller mest trøkk på, sier Nordby Andersen, og presiserer at de ikke tar de siste års popularitet for gitt. -Alle er hjertelig velkomne, og vi setter veldig stor pris på alle som delta!

Startnummer og tog selges sammen mandag til onsdag uke 42

Marit Bjørgen i Skarverennet 2017. Foto: Morten Knudsen.

Skarverennet selger i stor grad plassene og togbilletter sammen, i løpet av mandag til onsdag neste uke (uke 42) for de som ikke overnatter siste natt før rennet. Se her for detaljer. Torsdag legges kun startnummer og returtransport ut for salg.

Skynd deg å bestille overnatting

Hvis du ikke allerede har sikret deg overnatting, men planegger det, bør du skynde deg. Nordby Andersen forteller at mange ofte bestiller året før, og at det kanskje allerede er fullt nå. -Men det ordner seg likevel for de fleste bare de står på litt, beroliger han.

Hvis du likevel satser på å ankomme renndagen kan du dessuten med all sannsynlighet belage deg på å få parkert enten ved kirka i Geilo eller ved Geilohallen og ta skyttelbuss til start, avslutterNordby Andersen.

Skarverennets hjemmeside.

Write A Comment