Stenfjellrunden går i Vangsåsen utenfor Hamar, og er seedingrenn for både Vasaloppet og Birkebeinerrennet.

Den tradisjonsrike Stenfjellrunden og har start og mål på Gåsbu langrennssenter (det vil være skiltet frem mot arenaen), arenaen for NM på ski del 1 i 2013. Stenfjellrunden har en flott løypetrase på 42,5 km som går i variert og småkupert terreng. Men som «kjennere» på Hedmarksvidda vet, så har traseen også noen utfordrende partier. Det er tre drikkestasjoner og to matstasjoner underveis.

Fra løypa til Stenfjellrunden. Foto: VSF/Stein Arne Negård

Også i år blir det mulighet for halvdistansen på 23 km som også er åpen for 15-åringene.

-Hva gjør man når (skøyte-)skiene (nye og dyre) er blitt «høvlet opp» i bakre del i kantene på grunn av isete føre? Levere inn til reparasjon? Slipe med sandpapir eller trenger man å gjøre noe i det hele tatt?


Sir Axel.


Delta i diskusjonen i forumet!

-Distansen er ypperlig for trim, fremtidige turløpere og de som vil teste formen mot kanskje lengere distanser senere, sier Kjetil Alm-Kristiansen fra arrangøren. Han forteller videre: -Nytt i 2017 er en 11 km løype som også aldergruppen 13-14 år kan delta på. Klassen 13-14 år er opprettet etter søknadsbehandling i Hedmark Skikrets og i NSF sentralt.

Flyer_Stenfjellrunden2017_korr040117_2.

Nye ski til rennet? Sjekk ut FischersMadshus´og Rossignols nyheter for 2017.

Påmelding til rennet gjøres på www.stenfjellrunden.no Informasjon og oppdateringer finnes også på Stenfjellrundens facebookside: https://www.facebook.com/stenfjellrunden

Write A Comment