Reistadløpet melder at de fortsetter samarbeidet med Coop Nord, og det gir også fordeler for deltakerne.

Reistadløpet skriver i en pressemelding:

«De har ikke bare videreført partnerskapet, de har også utvidet rammene slik at de rykker opp som en av hovedpartnerne (…).

Dette betyr også at (Coop, red. anm.) Extra vil profilere seg ytterligere langs 2019-traseen, og de har kjøpt «Sprintpunktet» ved Storlømyra Skistadion, noe som betyr at Bardu ILs skistadion vil «tapetseres» med den røde og gule logoen til Extra under Reistadløpet lørdag 6. april 2019.

Marit Hemmingsen, medlems- og markedssjef i Coop Nord SA, sier til Reistadlopet.no at «Vi ønsker ikke bare å videreføre samarbeidet vi hadde med Reistadløpet i 2017 og 2018, men vi går nå inn med økte rammer og i form av en treårig avtale som gir større og bedre profilering av Extra. Vi ønsker å bidra til at Reistadløpet kan utvikle seg videre som det fantastiske arrangementet det er, og vi ser frem til et godt og utviklende samarbeid med verdens nordligste Visma Ski Classics-løp. Det er også viktig for Coop Nord at vi kan gi noe tilbake til kundene våre og dermed er vi spesielt godt fornøyd med at vi gjennom denne avtalen kan tilby Coop-medlemmer 20 % rabatt på påmeldingsavgiften til løpene de kommende 3 årene».».

Write A Comment