Personvernerklæring

Turrenn.nets personvernerklæring:

Denne personvernerklæringen viser i hvilken grad og hvordan turrenn.net samler inn og bruker personopplysninger. Erklæringen gir uttømmende informasjon om turrenn.net´s  behandling av personopplysninger.

Turrenn.net er selv behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. 

Samler turrenn.net inn personopplysninger?

turrenn.net samler ikke selv aktivt inn individuelle personopplysninger på noen måte, på, via eller for www.turrenn.net, eller tredjepart. Likevel tilbys de besøkende en mulighet til selv å aktivt melde seg på turrenn.net´s e-postliste. Påmeldingen skjer via en to-stegs prosess der abonnenten selv bekrefter sin påmelding via oppgitte e-post. Alle data for nyhetsbrev behandles av en tredjepart, Constant Contact. Constant Contact´s personvernerklæring er utformet med tanke på EU´s regelverk og du kan lese det her.   

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til [email protected]. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger turrenn.net behandler om deg. 

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be turrenn.net slette opplysninger om deg selv. 

Dataportabilitet

Dersom turrenn.net behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be om å få overført opplysninger om deg til deg selv eller til annen behandlingsansvarlig. Men du vil da ikke kunne motta de samme tjenestene fra turrenn.net, dvs elektroniske nyhetsbrev.

Du kan klage på turrenn.net´s behandling av personopplysninger

Du kan også klage over turrenn.net sin behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Webanalyse

Turrenn.net bruker Google analytics for å analysere aggregerte data om nettrafikk på turrenn.net, for å vite mest mulig om den samlede nettrafikken og leseradferden på siden. Ingen opplysninger om enkeltindivider lagres, prosesseres eller hentes ut.

Abonnere på nyhetsbrev

Turrenn.net tilbyr besøkende på nettsiden å selv abonnere på nyhetsbrev. Man trenger ikke oppgi mer enn en gyldig e-postadresse. Man må bekrefte via sin egen e-post at man faktisk har tegnet seg som abonnent, og man kan når som helst avslutte abonnementet. E-post lagres hos tilbyderen av programvaren som brukes til å sende nyhetsbrevene; Constant Contact. Les mer om deres personvernerklæring via link i teksten ovenfor.

Kommentarfelt

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.