Dette er meg


 

IMG_0389 2Hei!

Jeg er 42 år og startet med aktiv trening på langrenn for ca 10 år siden da jeg flyttet hjem til byen jeg vokste opp i, Trondheim, fra Oslo.
Jeg var først og fremst opptatt av ski- og naturgleden. Gnistrende solskinn, blå himmel og godt feste under beina.

Etter hvert ble jeg med på et «bedriftskarusellrenn» – i skøyting. Jeg vant definitivt ikke. Jeg var dessuten én av to (den andre mener jeg å huske var en eldre dame) som ikke stilte i trikot.

Men interessen og gløden for å delta i litt uformelle skirenn, men likevel med startnummer på brystet – og der folk heiet mest fordi man deltok, var tent.

Liaåsenopp
Fra Liaåsen Opp 2015. Foto: Øivind Haugen

Nå har jeg gått over fjellet fra Rena til Lillehammer fire ganger og treningsmendgden øker litt for hvert år. Jeg har også deltatt på bl.a. Skienern,  Storlirennet, Marka Rundt og Markatrimmen i Trondheim. Jeg er har foreløpig ikke tatt noe merke – eller stått på pallen i noen av disse rennene – men må innrømme at jeg har lyst på et. Og det er bakgrunnen for denne nettsiden – eller møteplassen – som jeg håper den skal være, for flere enn meg (forts. under bildene…).

 

MINE PERSONLIGE INSTAGRAMMER:

[instagram-feed type=id cols=2 id=»1984520483″]

 

I min treningshverdag har det oppstått mange spørsmål. Om smøring, rulleski og -hjul, trening, bekledning, utstyr og så videre. Mange har jeg funnet svaret på selv, men andre har selvsagt også hjulpet meg . Men det jeg hele tiden påminnes om er at svarene som passer for Martin Johnsrud Sundby eller Marit Bjørgen ikke nødvendigvis passer for meg. Eller deg. Man trenger ikke nødvendigvis kjøpe nye ski som veier 20 gram mindre eller teknikk som nevnte Bjørgen, for å gå litt fortere, eller nå nye mål. Vinteren 2013 hadde jeg for eksempel kanskje tidenes beste ski (for min egen del) da jeg måtte finne frem 20 år gamle Fischer-ski pga snømangelen i byen. Og hva med styrketrening? Selv om Eldar Rønning ikke trener knebøy kan det godt hende at det er fornuftig for mange som går turrenn. Eller?

Derfor har jeg laget denne nettsiden. Mitt mål er å legge til rette for deling av spørsmål, svar, erfaringer og opplevelser oss turrennløpere imellom. Jeg håper og tror at denne løsningen er bedre for de som ikke har egen smøretrailer eller egen mental coach. Jeg tror engasjement, deling og nysgjerrighet av, for og blant turrennløpere er det som hjelper turrennløpere best og mest.

Du kan gjerne kontakte meg på [email protected]!

God tur! Hilsen Steffen.

 

Write A Comment