This post is also available in: English

Teten på vei over én av bakketoppene i Reistadløpet. Forsvaret passer på i bakgrunnen. Foto: arr.

Troms fylkeskommune støtter Reistadløpet, et 34- og 50-km turrenn i Midt-Troms som også er en del av Visma Ski Classics, med 1,5 mill./år i 2020-22.

-Troms Fylkeskommune har innvilget vår søknad om 4,5 millioner kroner fra støtteordningen «Inkluderende og vekstkraftige lokalsamfunn«, og vi i Reistadløpet er ekstremt tilfredse med at Fylkeskommunen ser at vårt arrangement kan gi enormt god markedsføring og profilering. Ikke bare av Indre Troms, men av hele Troms og Nord-Norge med. Dette gjennom direktesendt TV til mer enn 80 nasjoner verden rundt, skriver Reistadløpet i en pressemelding.

Til Reistadløpets nettside sier Fylkesråd for kultur og næring i Troms, Sigrid Ina Simonsen: – Videreutvikling av Reistadløpet som et internasjonalt skirenn på linje med Marcialonga og Birkebeineren vil kunne gi enormt god markedsføring og profilering av landsdelen, for ikke å snakke om verdiskaping. Det er flott å kunne bidra til at dette realiseres!

Dermed kommer Reistadløpet til å tilby turrennopplevelser i minst 4 år til fremover.

Les mer her.

Write A Comment