Eiliv Furuli (t.v.) fra Birken AS og Niclas Hellqvist fra Nordic Ways AB (t.h.)
Foto: Lars Drosbakken.

Birken AS har inngått avtale med det svenske selskapet Nordic Ways AB om at de kan benytte navnet Birken på sine arrangement i Kina.

Planen er at det på samme måte som i Norge skal arrangeres ski, sykkel- og løpekonkurranser. Birken skriver i sin pressemelding: -Vi ønsker å være en tydelig partner i regionen og vi har en samfunnsrolle gjennom det å være en stor arrangør av viktige arrangement. Det er veldig spennende for Birken å være en del av et slikt samarbeid som vi er en del av, sier styreleder Jo Bjørner Haugen.

Det første rennet kan bli arrangert allerede denne vinteren.

Nordic Ways AB arrangerer flere liknende konkurranser

Nordic Ways AB har som formål å fremme helsegevinster og bevissthet rundt dette temaet gjennom å etablere kjente mosjonskonkurranser i Kina. Fra før arrangeres bla.a. Vasaloppet Kina, Kina Tour de Ski og Gengis Khan MTB adventure (kilde: http://www.nordicways.com).

Prosentvis andel til Birken fra påmelding.

Nestleder i styret til Birken, Eiliv Furuli forteller også til turrenn.net at; -det er skissert et mulighetsbilde vedrørende sponsoravtaler mellom partene og det er regulert inn en prosentvis andel tilbake til Birken AS fra påmelding i kommende arrangementer i Kina. Det er også et mål om å utveksle kompetanse mellom partene, forteller Furuli avslutningsvis.

Write A Comment