Vinner Vikerfjellrennet 2016 Jonas Nilsen (startnr. 22)
Vinner Vikerfjellrennet 2016 Jonas Nilsen (startnr. 22)

Vikerfjellrennet går på Vikerfjell, ikke langt fra Hønefoss, med start og målgang på Tosseviksetra i flott fjelltereng like under tregrensa. Arrangøren sier de har lagt opp en fin og variert løype som de tror de fleste turløpere vil like.

Fornøyde deltakere etter rennet. Foto: Ådal IL.
Fornøyde deltakere etter rennet. Foto: Ådal IL.

Turrennklassen har fellesstart, og starten går klokken kl.1200. Distansen er ikke avskrekkende; 25 km for turløpere. Premiering av vinner av kvinneklassen og herreklassen. Utover dette har man 1/3 premiering i hver klasse. Alle får selvsagt rennets deltagerpin.

Startkontingent kr. 300.-  Etteranmelding kr 350.- Påmeldingsfrist. Onsdag 25.01.16

Løypeprofil Vikerfjellrennet 2016 (klikk på bildet for større versjon).
Løypeprofil Vikerfjellrennet 2017 (klikk på bildet for større versjon).

Trimklassen har påmelding ved start og kan starte fra kl. 1000.

Startkontingent kr. 100.- Startkontingent Familie kr. 200.-.

For trimklassen har arrangør Ådal IL satt opp tre distanser man kan velge mellom:

10.4 km er gul løype på kart, 14,6 km er grønn løype på kart eller du kan velge hele distansen, først gul løype og deretter grønn løype. Etter endt valgfri distanse får alle selvsagt vår deltagerpins.

Det er åpen kafeteria på Tosseviksetra men ikke dusjemuligheter på fjellet.

Mer info:

Ådal IL Vikerfjelløpet

Tosseviksetra

Ringerud

 

Løypekart Vikerfjellrennet 2016.
Løypekart Vikerfjellrennet 2017.
Adkomst Vikerfjellrennet.
Adkomst Vikerfjellrennet: Her finner du starten. Tosseviksetra ligger der den blå linja slutter. Fra Hønefoss følger man E 16 mot Fagernes. Ved Ringmoen (30 km nord for Hønefoss) følger man skilting mot Vikerfjell. Etter ca 9 km kommer man til en fjellvei på venstre side som er skiltet til Tosseviksetra

Write A Comment