Fischers nye TURNAMIC® skøytebinding.

Fischer har akkurat gjort det kjent at de fra 2017/-18-sesongen kommer med en ny binding kalt TURNAMIC®. Bindingen er enklere å ta av/på og skal gi skiløperen bedre muligheter for justering i forhold til smurning, ski og dagens forhold.

Med Fischer Turnamic-bindingen følger også en ny skosåle, men Fischer understreker at bindingen er kompatibel med det tradisjonelle NNN-systemet (NNN® er et registrert varemerke fra Rottefella AS, Norge). Man kan dermed bruke de skoene man har fra før om man velger å kjøpe ski med Turnamic-binding.

Alf-Roger Holme, markedsansvarlig i Fischer i Norge forklarer mer: -Det er brukervennligheten som gjør det nye Turnamic-systemet så overbevisende. Takket være den innovative Turn Lock-mekanismen er step-inn og -ut av bindingen enklere enn noensinne, forteller han. For første gang er det også nå mulig å montere og flytte bindingene uten bruk av verktøy på hele modellserien. Dette betyr at du kan justere bindingene for klassisk festevoks, klister, felleski samt skøyteski, i løpet av sekunder. Med Turnamic blir også frasparket kraftigere da alle krefter overføres enda mer direkte fra skiskoene og ned i underlaget, avslutter Holme.

Turnamic-bindingen med eventuelle tilhørende sko kan kjøpes fra og med neste sesong (2017/-18).

Les også om Fischers andre nyheter for sesongen her.

Write A Comment