Skjermbilde 2016-08-01 kl. 09.25.19

Visste du at du kan gå på rulleski i London? Kanskje ikke opp og ned Oxford Street, men det foregår faktisk organiserte kurs i flere av parkene i byen, kanskje inspirert av Pippa Middleton? Og hvis hun, og de får lov, så får vel du også lov?

Et selskap/klubb som driver organisert kursing og trening heter beskrivende nok City Skier og tilbyr kurs i tre av parkene i London, samt i Cambridge. Selskapets, eller klubbens formål er å tilby instruksjon på høyt nivå til både nybegynnere og de som skal forberede seg til mosjonsløp. Formålsparagrafen deres har fokus på kvalitet, motivasjon, forberedelser og promotering av langrenn og rulleski i England.

City Skier tilbyr alt fra 6-ukers kurs (klassisk og skøyting) til en-dagers-, private-, og gruppekurs.

Klubben arrangerer også turer til tre av vinterens turren; Engadin (Sveits), Fossavatn (Island) og Köning Ludwigs Lauf (Tyskland).

Dersom du skal til London i nærmeste fremtid, eller trenger en unnskydning for å dra dit i nærmeste fremtid, kan du nå pakke med deg rulleski og staver med god samvittighet.

Les mer om klubben her.

Write A Comment